AYDIN AŞ, ege çiftçisinin üretmiş olduğu ekmeklik buğdayı çiftçinin lehine en iyi şartlarda alıp bu ürünü kendi fabrikasında işleyip en iyi koşullarda tüketicinin kullanımına sunmak ve bu pazarı en iyi şekilde değerlendirmek amacıyla 2011 yılında Denizli ilinde kurulmuştur.
Amacımız en uygun ve en kaliteli Un ürünlerini tüketicinin kullanımına sunmaktır. Bu nedenle kalite; hammadde alımından başlayarak ürünün sevk edilmesine kadar ki tüm süreçte kalite kontrol laboratuvarlarında izlenerek güvence altına alınmaktadır. Geniş donanımlı AR-GE laboratuvarımız siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti vermek için sürekli kendini yenilemektedir.
Her zaman iş yapabilmenin yeni yollarını arayan firmamız geleceğe yatırıma devam edecektir.
Firmamız daima müşteri memnuniyetini göz önünde tutarak sadece en bilinen değil hep beğenilen ilkesini benimseyen, sürekli kendini yenileyen ve geliştiren, araştırmacı ve dinamik bir kurum olmayı hedeflemektedir.
Ürün kalitesinden ödün vermeden sektörde lider ve öncü olarak güvenilir bir marka ile müşterilerimize hizmet vermektir.
Un üretimi, yapılacak olan ekmeğin kalitesini önemli ölçüde etkilemektedir. Bu nedenle un üretiminden önce uygun buğdaylar seçilerek AR-GE laboratuvarlarında kalite analizleri yapılır ve ideal paçal oranları belirlenir. Böylece yapılacak un hem kaliteli hem de standart olacaktır. Almış olduğumuz belgeler ile kalitemiz güvence altına alınmıştır.